Angol szintfelmérő teszt

Nagy angol szintfelmérő teszt

Ez az angol szintfelmérő teszt a nyelvtudásod 50 aspektusát méri 0-100%-os skálán grafikusan ábrázolva.

A szintfelmérő teszt három különálló kérdéssorból áll, amelyek mindegyike 100-100 kérdést tartalmaz. A kérdések egyre nehezednek mindhárom kérdéssoron belül, tehát ne hagyd abba, ha az első öt kérdés után túl könnyűnek találod. Ha nem tudod a választ egy kérdésre, ne jelölj be egyetlen választ sem! Ilyenkor egyszerűen ugord át a kérdést, hogy a szerencse vagy a tippelés helyett a tényleges angol tudást mérje a teszt.

Bármely kérdéssor kitöltése után azonnal megtekinthető az eredmény, és bár lehetőség van csak egy kérdéssor kitöltésére is, a teljes átfogó képhez mindhárom kérdéssor kitöltését javasoljuk. A kitöltött teszted eredményét bármikor megtekintheted az oldal alján található “Eredmény megtekintése” gombra kattintva. A kiértékelő oldal grafikusan jeleníti meg a teszt eredményét, zöld színnel jelölve az erősségeidet, sárgával a figyelmet igénylő, pirossal pedig a problémás területeket. Így pontosan tudni fogod, hogy az angol tudásod mely területeit kell fejlesztened.

Ezen felül a kiértékelő oldalon lehetőséged van arra is, hogy egy precíz tanulási programot kérj tőlünk, amit pontosan a teszteredményed alapján készítünk el. Ez a tanulási program közvetlenül a teszt által bemért gyenge (piros és sárga) pontjaidat célozza meg, mind elméleti, mind gyakorlati lépésekkel.

Fontos: mivel a kérdéssorok az eredmény pontossága érdekében elég sok kérdést tartalmaznak, kérjük csak akkor kezdj el egy kérdéssort, ha elég idő áll rendelkezésedre a 100 kérdés megválaszolásához. Ehhez általában 30-40 perc elég.

A szintfelmérő teszt kérdéssorai

Szavak és szófajok használata

Ez a kérdéssor azt méri, hogy milyen jól tudod használni a különböző szófajokat.
A teszt 0-100%-os skálán méri, hogy mennyire helyesen vagy helytelenül alkalmazod a következőket: főnevek, névmások, igék, segédigék, melléknevek, determinánsok, határozószavak, elöljárószavak, kötőszavak, kérdőszavak.
kitöltve

Angol igeidők használata

Ez a kérdéssor az összes használatban lévő angol igeidő használatát méri.
Ez magába foglalja mind a 12 igeidőt, az egyszerű, folyamatos, befejezett és a folyamatos befejezett igeidőket mind jelen, jövő és múlt időben, valamint a szenvedő szerkezet használatát egyszerű, folyamatos és befejezett jelenben, jövőben és múltban.
kitöltve

Angol nyelvtan használata

Ez a teszt az angol nyelvtan speciális területeinek alkalmazását vizsgálja és méri.
Ezek többek közt a következők: függő beszéd és kérdés, műveltetés, feltételes mód, bárcsak képzése, igei csoportok (infinitive-gerund-participle), összehasonlítás és melléknevek fokozása, célhatározói-, jelzői-, időhatározói mellékmondatok, szórend, stb...
kitöltve
Eredmény megtekintése

Comments are closed.