Turbó angol gyakorlás

Turbó angol gyakorlás leírása

A Turbó angol gyakorlatok mindegyikén egy konkrét nyelvtani területet megcélzó kérdésekre kell kiválasztanod a helyes választ. Rossz válasz esetén rögtön megkapod, hogy a választásod milyen nyelvtani szabályt sért meg. Eztután lehetőséged van újból megpróbálni ugyanazt a kérdést, amíg a rossz választásoknál megjelenő magyarázatokból teljesen világossá nem válik, hogy mi az egyetlen helyes válasz. Minden egyes kérdéssort addig kell újra és újra elvégezned, amíg hiba nélkül meg nem tudod válaszolni az összes kérdést, és teljesen bizonyosnak nem érzed magad az adott területtel kapcsolatban. Ha elérted ezt, térj rá a következő kérdéssorra, és ugyanezen a módon haladj végig az összesen.

CÉL: A Turbó angol gyakorlás célja, hogy az angol nyelvtan kiemelt fontosságú területein a lehető leggyorsabban hozd fel a tudásod a tesztünk által mért 100%-os szintre.

TIPP: Ezek a kérdéssorok összhangban vannak a nagy szintfelmérő tesztünkkel, így csinálhatod azt, hogy először kitöltöd a nagy szintfelmérő tesztet, hogy lásd a teszt által mért 50 területen az eredményed, majd elvégzed a Turbó angol gyakorlatokat, és utána újból elvégzed a szintfelmérőt. Így pontosan látni fogod a haladásod.

Próbáld ki az Turbó angol gyakorlást MOST! Az első három gyakorlás ingyenes, az összes többi pedig AngolNET tagsággal érhető el.

 

Turbó angol gyakorlatok – szavak és szófajok használata

Turbó angol gyakorlatok – angol igeidők használata

Comments are closed.