Tanárajánló

Ezen az oldalon olyan magántanárokat találsz, akik az angol nyelv oktatásában kiemelkedő sikereket érnek el, és akiket mi vagy maguk a tanulóik ajánlanak.

Ha ismersz olyan angol tanárt, akit tiszta szívvel ajánlanál te is másoknak, oszd meg velünk az elérhetőségét.


ANGOL TANULÁS ÚJ, HATÉKONY TANULÁSI TECHNOLÓGIÁVAL

Boskovitz Dóra vagyok, 14 éve tanítom az angol nyelvet magántanárként, előtte rendszeresen fordítottam angol nyelvről magyarra, tolmácsoltam és két évet töltöttem angol nyelvterületen Koppenhágában, Dél-Afrikában és Los Angelesben.

Olyan hatékony tanulási módszerrel tanítom az angol nyelvet, mint ahogy az anyanyelvét is megtanulta az ember.

Ezt a tanulási technológiát 20 éve ismerem és ezzel öröm tanítani bármely korosztályt. Többször előfordult már, hogy a tanulóim elmondták, hogy kevés idejük volt otthon tanulni, belenézni otthon a füzetbe, könyvbe, de mégis emlékeztek azokra a szavakra, nyelvtani fordulatokra, amiket korábbi órákon tanultunk és ezen meg is voltak lepődve.

Ez leginkább a fokozatos tanulás betartása, a meg nem értett szavak kiszűrése miatt volt lehetséges, és a sok-sok gyakorlás miatt, amiket folyamatosan csinálunk.

Az, hogy én látom a tanítás során, hogy mi zajlik le a tanulóban, ha nem ért valamit, melyik tanulási akadályba ütközött, nagyon sokat számít.

Több mint 50 tanulóval foglalkoztam a 14 év alatt és sokuk sikeresen letette a nyelvvizsgát vagy külföldre tudott menni dolgozni, élni.

Az angol oktatás helyszíne: Kispest, XIX. kerület.

Óradíj: 2500 Ft/45 perc

Várok minden angolul tanulni vágyó felnőttet és gyereket.

Elérhetőség:

e-mail:
dori@dlux.hu
mobil: 06/30-224-3038


Comments are closed.