Sikerek

Nagyon tetszik az oldal, sok online angol tanulásos oldalt nézegettem már, de eddig ez az, ami nagyon megfogott, és a legjobbnak találom. Egyszerű, nincs túlbonyolítva, és érthető is.

Sz. A.


Többször próbáltam már angolul tanulni, teljesen sikertelenül. Úgy tűnt hogy én képtelen vagyok erre. Nagyon fontos lett volna pedig, mert szerettem volna külföldön dolgozni. Újra megpróbáltam az angolt ezzel a módszerrel és rájöttem hogy mégiscsak képes vagyok tanulni. Folytattam az angol tanulást és közben adódott egy lehetőség hogy Angliában dolgozhatok. Az interjú előtt nagyon izgultam, de még közvetlenül előtte is gyakoroltuk. Egy eredeti angollal kellett beszélnem és azt mondta nagyon jól tudok! Megkaptam az állást – most a korábbi fizetésemnek több mint dupláját fogom keresni – és már el is kezdtem dolgozni!

B. Z.


Nagyon elégedett vagyok a tanítási módszerrel és felkészítéssel. Úgy érzem, hogy 2 óra alatt többet tudtam meg, mint az eddigi 8 éves iskolai tanulmányom alatt. Hatásos a módszer egyben szórakoztató és örömmel tanulok. Csak gratulálni tudok, Köszönöm!

B. Á.


Nagyon klassz az oldal. Nekem sokat segít. Az egyetlen angol gyakorló oldal amely áttekinthető és pörgős. Köszi.

Edit


Sziasztok! nagyon tetszik az oldal 🙂 nekem legalábbis jobban rögzül az egész nyelv, nem úgy mintha bemagolnám…

Reeno

Vélemény, hozzászólás?