Jelentés

 

Hello. Jeffrey Hines speaking. Halló, itt Jeffrey Hines beszél. 
This is Martha Benjamin. I’m calling to let you know I’ve put my research report in the interoffice mail. You should have it this afternoon. I hope you’re still willing to review it for me. Itt Martha Benjamin. Azért telefonálok, hogy tájékoztassam arról, hogy ráraktam a kutatási jelentésemet a belső irodai levelezési rendszerre. Délutánra meg kell, hogy kapja. Remélem még mindíg számíthatok arra, hogy átnézze.
Of course. I’ll be out of town on business for the next few days, but I’ll take it with me. I also have your request for additional money to continue your research. Természetesen. a következő néhány napban nem leszek a városban, de el fogom vinni magammal. Szintén megkaptam az igénylését a kutatásai további finanszírozására.
Thanks very much. Don’t worry about the typos – I’ll be sending the report to an editor. But please make suggestions about the content. It’s only the first draft and I’m going to make revisions. I’m really loking forward to your feedback. Nagyon köszönöm. Ne aggódjon a helyesírási hibák miatt, el fogom küldeni a jelentést egy szerkesztőnek. Azonban arra szeretném kérni, hogy tegyen javaslatokat a jelentés tartalmával kapcsolatban. Ez még csak az első vázlat, további javítások várhatók. Tényleg várom a visszajelzését.

Itt meghallgathatod a párbeszédet:

Comments are closed.