Adatkezelés

Adatvédelmi nyilatkozat

A Pegaton Studio Kft elkötelezett a webhely működése és működtetése során az ügyfelek által rendelkezésünkre bocsátott személyes információk tiszteletben tartása és megőrzésével kapcsolatban.

Internetes oldalunkon lehetőség nyílik arra hogy Ön anélkül látogassa oldalunkat és tesztelje szolgáltatásunkat hogy személyes adatait meg kellene adnia.

Személyes adatai (vagyis azok az adatok és információk amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatóak) két módon kerülhetnek kezelésünkbe:

Az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben,

Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét ha szolgáltatásaink használata során kapcsolatba           kíván velünk lépni. Így az Ön által igénybe vett szolgáltatás során az Ön által megadott

adatokat a számlázáskor, illetve a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges kommunikáció

fenntartásához valamint az általunk nyújtott oktatási szolgáltatásról illetve annak bővítéséről

szóló tájékoztatáshoz, valamint a kizárólag ezzel kapcsolatos marketing célokra fogjuk

felhasználni.

 

Honlapunkat úgy alakítottuk ki hogy az megfeleljen az internetes oktatással kapcsolatos követelményeknek megfeleljen. Ennek során arra törekedtünk hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben illetve az Ön rendelkezésének megfelelően az 1992 évi LXIII törvény és a kapcsolódó rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.

 

Az Ön adatait amelyek honlapunk látogatásával illetve szolgáltatásunk igénybevételével összefüggésben kerültek kezelésünkbe a Pegaton Studio Kft nem adja tovább.

 

A honlap látogatási statisztikájának figyelése a Google statisztikai elemző programjával történik.

 

A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adatai kizárólag a Pegaton Studio Kft. által kerül felhasználásra, és kizárólag az általunk nyújtott  oktatási szolgáltatással kapcsolatban.

 

 

Ha további tájékoztatást szeretne adatainak kezeléséről forduljon hozzánk bizalommal:

elektronikus levélben: info@angolnet.hu

telefonon: +36 53 611 622

Comments are closed.